Megbízható bérszámfejtő céget keres?

Célkitűzésünk

Fontos számunkra, hogy partnereinknek a lehető legprecízebb, munkaügyi jogszabályoknak megfelelő szolgáltatást nyújtsuk hosszú távon. Egy üzleti kapcsolatban rendkívül fontos szerepet tölt be a kommunikáció, melyet a bérszámfejtő szolgáltatásunk gyakorlásakor is vallunk.

Eddigi munkánk során

Számos bérszámfejtési esettel, problémával találkoztunk, ismerjük az atipikus foglalkoztatási formák sajátosságait, ráadásul TB kifizetőhely vagyunk, így ebben is van jártasságunk. Mint minden HR szolgáltatás, a bérszámfejtés outsourcing is magas fokú diszkréciót, megbízhatóságot, precizitást, és olykor a speciális kérdésekben kitartó kutatómunkát is igényel. Ha minket választ, biztos lehet abban, hogy együttműködésünk során ezek a szempontok kiemelt figyelmet kapnak majd!

Szolgáltatásunk kulcsa

Bérszámfejtő munkatársaink több éves tapasztalattal és naprakész szaktudással rendelkeznek. A korábbi együttműködéseink kapcsán kifejezetten speciális esetek elszámolásával is foglalkoztak, például: kiküldetés, napidíj, munkaidőkeret, több műszak, túlóra, cafeteria rendszer és annak bevezetése, egyszerűsített foglalkoztatás, részmunkaidő, GYED/GYES melletti foglalkoztatás, osztott munkarend, megbízási díj, tiszteletdíj, teljesítménybéres bérezés, távmunka, kötetlen munkarend, útiköltség elszámolás, teljes körű társadalombiztosítási ügyintézés, speciális távollétek kezelése, folyamatos munkarend, stb.

Fontos számunkra hogy szolgáltatásunkat Partnereink igényeihez igazítsuk, és ezzel hozzájáruljunk stabil működésükhöz.

Bérszámfejtés szolgáltatás

Ajánlatot kérek


További HR szolgáltatásaink

Munkaerő-kölcsönzés

Ha nem tudja saját állományba felvenni a jelölteket, viszont szüksége lenne új munkavállalókra, akkor ajánljuk Önnek munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunkat. Ebben az esetben a munkavállaló a Produkteam Kft. állományába tartozik, de az Ön cégénél végzi a feladatait. Ön mentesül a toborzás és kiválasztás időigényes folyamatától. Ezen felül vállaljuk a munkaszerződés megkötését, a munkaügyi adminisztráció elvégzését, a bérszámfejtést, valamint a cafeteria ügyintézést is. Szolgáltatásunkról ÁFA-s számlát állítunk ki, így az költségként könyvelhető el az Ön számára.

Érdekel a munkaerő-kölcsönzés

Munkaerő-közvetítés

Tapasztalta már, hogy a mai munkaerőpiacon sokkal nehezebb megtalálni az ideális jelöltet, mint néhány évvel ezelőtt? Kétszer, akár háromszor annyi energiát is kell fordítani egy-egy új munkatárs kiválasztására. Ebben tudunk segíteni Önnek munkerő-közvetítő szolgáltatásunkkal. Egyeztetett szempontok alapján kezdjük el a potenciális alkalmazottak toborzását, szelektálását, majd az előszűrésen részt vett jelöltek önéletrajzait továbbítjuk Önnek egy jellemzés kíséretében. Így a végleges döntés az Ön kezében van, mi viszont minden ehhez kapcsolódó előkészítést, szűrést és tesztelést elvégzünk Ön helyett.

Érdekel a munkaerő-közvetítés

Fejvadászat

Egyes megüresedett munkakörök betöltésekor már nem elég egy hirdetés feladása, sokkal nagyobb segítséget nyújthat egy kopmlex adatbázis. Bizonyos hiányszakmák vagy kulcspozíciók esetében eredményesebb, ha a direkt keresés eszközét használjuk. A passzív álláskeresők megszólításával célzottan találjuk meg az új munkatársakat. Kialakult kapcsolatrendszerünkkel, folyamatosan épülő adatbázisunkkal ebben is tudunk segíteni Önnek.

Érdekel a fejvadász szolgáltatás

Örök Ifjak nyugdíjas munka

Nyugdíjas munka

Olyan munkaerőre vágyik, aki megbecsüli munkahelyét, aki rendelkezik kellő élettapasztalattal, és ráadásul megbízható is? Az idősebb generációk munkamorálját nagy mértékben meghatározzák a hagyományos értékek. A nyugdíjas szövetkezeten keresztül történő munkavégzés számtalan előnnyel jár. Cégünk segítséget nyújthat Önnek nyugdíjas munkavállalók toborzása, kiválasztása és bérszámfejtése, vagy akár visszafoglalkoztatása esetében is.

Nyugdíjas munkavállalókat keresek

Diákmunka-szervezés

Fiatalos lendületre, rugalmas munkavégzésre, akár utánpótlás-nevelésre van szüksége? Több tízezer fős nappali tagozatos diákállománnyal rendelkezünk: kiterjedt egyetemi és főiskolai kapcsolataink révén nagyszámú egyetemi hallgatóval állunk kapcsolatban, így a diák munkavállalókat akár a legkülönfélébb szakterületekre is biztosítani tudjuk. Úgy tud szakmai munkaerőhöz jutni, hogy az mind a munkavállaló, mind az Ön számára előnyös. A diákokat iskolaszövetkezeti munkavégzés keretében foglalkoztatjuk, ezáltal jelentős költséget takaríthat meg.

Diák munkavállalókat keresek

Akiknek már dolgoztunk