Tudástár

Cikkeink

Mire használjuk a kulturális belépő cafeteriát?

2021-05-03

Az utalványokat és belépőket csak bizonyos keretek között lehet felhasználni, a juttatás típusától függően.

Bővebben...

Lehet-e egy munkavállalónak több munkaviszonya?

2021-05-03
több munkaviszony

Az utóbbi időben egyre több ember szembesül megélhetési problémákkal. Ilyenkor gyakran kettő-három párhuzamosan végzett állásban találják meg a megoldást, ennek jogi következményeivel azonban kevesen vannak tisztában. Összeszedtük, mire érdemes figyelni.

Bővebben...

Az adóbevallásról egyszerűen

2021-04-19

Az adóbevallás menete elsőre sokak számára bonyolult útvesztőnek tűnhet. Kis odafigyeléssel, utánaolvasással azonban egyszerűen és gyorsan megoldhatjuk a dolgot.

Bővebben...

Átjárható zsebek – SZÉP kártya

2021-04-16

Jó hír azoknak, akiknek kisebb vagyon van felhalmozódva a SZÉP kártyán: 2021. április 16-án megjelent a Magyar Közlöny 63.száma.

Bővebben...

Mi az az EESZT?

2021-04-06
eeszt

Ez egy online platform, mely egészségügyi adatainkat, eddigi kezeléseink lelettörténetét, illetve a nevünkre felírt recepteket rögzíti.

Bővebben...

Mi mennyi 2021-ben?

2021-03-23

Táblázatunkban összegyűjtöttük, mi mennyi 2021-ben a bérszámfejtés világában: minimálbér, táppénz, GYED, adókedvezmények.

Bővebben...

Gyakran Ismételt Kérdések

A kapcsolattartás kérdéseit minden esetben személyre szabottan egyeztetjük, és azt a formát választjuk, mely az Ön cége számára a legideálisabb. Megállapodhatunk úgy, hogy a nyomtatványokat összekészítjük, és Ön adja át a munkavállalóknak, illetve igény szerint postai úton is eljuttathatjuk az alkalmazottainak.